drk_brande_1.png
img2.png
img3.png
Besøgstjenesten

Vil du være med til at gøre en forskel - så meld dig som besøgsven.

Besøgstjenesten er Røde Kors's største nationale aktivitet. Her i Brande har vi siden 1983 haft en besøgstjeneste, som har været og stadig er til glæde for mange mennesker. Den er et tilbud til medborgere, der af en eller anden grund savner samvær med andre. For mange ældre, handicappede eller syge kan det være svært selv at finde overskud til at komme ud blandt andre, men har brug for opmuntring i hverdagen.

Har du lyst til et frisk pust, tale om små og store begivenheder i dagligdagen, eventuelt have oplevelser sammen med en besøgsven, kan du melde dig som besøgsmodtager.

Har du lyst til at glæde andre? Er du netop den, som besidder denne egenskab at glæde andre, vil der være mulighed for at blive besøgsven og dermed få en ny dimension i din tilværelse, ved at afhjælpe ensomhed hos et andet menneske og dermed gøre en forskel.

Besøgene er 1 - 2 timer om ugen eller efter aftale.

I Brande er der omkring 20 besøgsforhold, og lederen af besøgstjenesten prøver på bedste vis at matche besøgsven og -modtager, så begge kan få det bedste ud af besøgene.

Der arrangeres hyggeligt samvær samt temaaftener for besøgsvenner.

Er du interesseret, enten som besøgsven eller som -modtager, er du meget velkommen til at rette henvendelse til:

Anne Torpegaard Dolmer

Brandlundvej 13, 7330 Brande

Telefon 29 62 29 01